Skip to content

DÍA 22. V. Lynn canyon

by a 24 Juliol 2013

En alçem a les 7h. Anem a desdijunar. Rosa i jo un café gran i un muffin. Els xiquets algo mes consistent. Ells van al gimn

as i nosaltres al congres. Parlem per skipe en Rafaela i Ens despedim de Marquina, Caselles, M. Castro. Anem a pela xiquets.

Agarren el ferri que ens porta a North Vancouver. Allí agafem un bus cap a Lynn Canyon. Arribem a l’entrada. A principi del park bo ha un bar. Son les 12 i per evitar que es faça tarde dinem. Jo demane hamburguesa de salmón. Tenía ganes. Buenísima. Els demes menjen hamburguesa normal que tambe está molt bona.

Començem la ruta. Ens proposen dos. Una de 45minuts prou empinada al tornar i uns 30 minuts. Creuem el suspensión bridge i fem primer la de 45. Molt xula. Despres fem l’altra. Parem a banyarmos els pega al diu. Está molt gelada. Paco es tira a del aigua. Ix gelat.

Tormento. Agafem el 229. Al muntar volem pagar i ens diu que no agafa billets, que on anem? Dien que a downtown i Farem transbordo en el seabus. Ens diu que paguem allí. Al arribar a poeta busquem on comprar bonos de 10. No trobem. Li preguntem al mateix conductor i ens dona de bades 4 tiquets per fet transbordo en el seabus. Increible!.

Tornem a l’hotel. Estem un poc cansats. Anem a nadar un poc i al jacutzi.

Després lloguem dos bicis i un tándem. Anem els quatre a pegar la volta al stanley park. Dos hores de bici i molt bones vistes.

A les 19:30 h comencem a buscar lloc per a sopar. Trobem un enfront del mar. Toni i paco pitza. Jo i rosa hallibut i salmón. Molt bo. Tornem a l’hotel. Fem les maletes i a les 22:30 a dormir. Ultima nit al Pan Pacific.

Anuncis

From → pendent

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: