Skip to content

Dia 4. 30 de juny dissabte. Tercer dia de congrés.

by a 31 Juliol 2012

En la habitació del costat hi havia marxa. Música a tota castanya. Al final van callar I em vaig dormir. A les 8h ens alcem. Costa alçar ala xiquets. A les 9 eixim cap a la piscina on els deixem per a que passen el mati. Nosaltres al congres. Allí Passem el mati. Sentim la xarrada de Dionisio.

Quan acaben les xarrades dinem en el congrés. Altra forma de fer bocates. Tres dies, tres tipus de bocates.

Agafem el metro i a les 13:30 arribem a pels nadadors i tornem a l’hotel. Ells no han dinat. Anem al costat de casa, al Deli, on es compren un tros de pizza i macarrons carbonara. S’ho mengen a l’hotel.

Anem caminant a vore el museu vikingo. Veiem historia noruega i dels vikingos.
Després anem a vore Museu d’art on veiem entre altres El grito de munch i pintures entre altres de Velázquez, Greco, Picado, etc. També anem al Palau real on ens fotografiem amb un dels soldats.

Agafem el metro per anar a vore on es tiren de trampolín. En el metro veiem molta gent. Hi ha un concert de varios grups (kiss, Rihhana) al costat d’on anem. Molta gent vestida de Kiss, moltes samarretes. Estant allí sentim la música i la gent. On anem esta prou alt però darrere escenari. Muntem d’alt d’on es tiren els de salto. Muntem a un simulador. Veiem moltes coses relacionades amb els esquís.

Ja baixem cap a Oslo. Parem i caminen cap un parc. Veiem un partit de fútbol americà. El parc bigelan es enorme. Esta ple d’escultures. Hi han moltes sobre homens, dones, xiquets.

Agafem el bus 12 que pasa per la porta. Ens du al centre. Parem en la estació de bus. Anem a sopar a pepes pizza. Demanem dos grans. Ens costa acabar-los. Estan molt bons.

Ja estem cansats i es tard. Sobre les 22h estem a l’hotel. Rosa es queda preparant les transparències per a la seua presentació. Llegim un rato i a dormir.

20120722-174433.jpg

20120722-174502.jpg

20120722-174615.jpg

20120722-174738.jpg

Anuncis

From → Noruega

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: