Skip to content

SI YO TUVIERA UNA ESCOBA…

by a 13 Març 2010
Mireu-vos-los per favor. Cliqueu la fotografia, feu-la gran i mireu-vos-los. Fan cara de dir “mira que gràcia divina tenim, ole lo graciosos que som, quina idea més original se’ns acaba d’ocórrer”.
Però estan equivocats, la idea no és original, no es seua. Molt abans se li havia acudit al director de l’Institut de Monforte del Cid, però aquest ho va fer posant cap en avall una fotografia del conseller d’educació Alejandro Font de Mora. Els mateixos que veieu a la fotografia el van expedientar i ara mateix, el director està complint 20 dies de suspensió de feina i sou.
El vasallo no ho pot fer, però ells, els amos, sí.
Igual que poden amenaçar una associació de discapacitats de treure’ls la subvenció i afonar-los el taller si continuen demanant el que en realitat els pertoca pel servei que presten a la societat. Igual que poden insultar i amenaçar els professors per fer classes en valencià. Igual que es permeten el luxe de censurar unes fotografies de l’exposició d’un museu.
Igual que es carregarien la democràcia si pogueren.
Afortunadament això no passarà: ja s’han baixat els pantalons negant les amenaces a ASPROMIVISE; Rus, malgrat el seus intents per fugir, serà jutjat pels seus insults als docents; el director del MUVIM els ha donat una lliçó de dignitat i ha dimitit acusant-los de ser els responsables de la censura.
Encara que tot seria més fàcil si d’ací a poc més d’un any, simplement la gent no els vota i prou. La societat valenciana necessita un canvi, què collons un canvi, necessita una neteja, però amb desinfectant.
Anuncis

From → València

2 comentaris
  1. adolfo permalink

    Una escoba???

  2. Paco Arandiga permalink

    moltes coses hi han que agranar, no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: