Skip to content

Les obres de l’AVE canvien els trens entre l’Alcúdia i Moixent per autobussos i el Bloc vol servei fins la Font

by a 6 Març 2010

Segons ha anunciat el Bloc durant les obres del traçat de l’AVE fins a Xàtiva els trens entre l’Alcúdia de Crespins i Moixent seran substituïts per autobusos per la qual cosa el partit nacionalista ha demanat l’amplicació del servei fins la Font de la Figuera i que s’ajuste l’horari per poder fer el transbordament a l’Alcúdia de Crespins.

Esta situació que es dóna des del passat dimarts 2 de març ha obligat a cobrir el trajecte entre Moixent, Vallada i Montesa amb autobusos fins l’Alcúdia de Crespins, però el Bloc ha denunciat que els passatgers es queixen de que “mentres no s’adapte l’horari dels pobles afectats a l’itinerari de l’autobús, és difícil realitzar puntualment el transbordament per viatjar fins Xàtiva i València”.

D’esta forma els membres de l’executiva comarcal del Bloc, Vicent Muñoz i Otili Ortiz, que a més a més, son regidors a la Font de la Figuera i Montesa respectivament, consideren que els autobusos que substitueixen als trens, “han d’eixir i tornar fins la Font de la Figuera, per evitar així que els passatgers de este poble s’hagen desplaçar en cotxe particular fins l’estació de Moixent”.

Els regidors també opinen que a Vallada i Montesa els autobusos de Renfe haurien d’anar “fins la parada habitual del bus dins del nucli urbà, per així evitar desplaçar-se fins les estacions apartades dels dos pobles”. Amb estes mesures i la publicació per als pobles afectats de nous horaris que s’ajusten al itinerari proposat per poder aplegar alhora a l’estació de l’Alcúdia de Crespins-Canals, el regidors nacionalistes consideren que el servei que ofereix Renfe milloraria en comoditat i augmentaria el nombre de viatgers.

Els regidors del Bloc tenen previst contactar amb la gerència de Rodalies de Renfe a València, per traslladar-li les propostes de millora comentades.

Anuncis
Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: