Skip to content

EL BLOC DENUNCIA EN LES CORTS ELS NOUS ATACS DE LA VIOLÈNCIA FEIXISTA ANTIVALENCIANISTA CONTRA EL PARTIT

by a 15 Octubre 2009
El BLOC ha patit esta matinada de nou un atac, consistent en una pintada insultant en la porta de la seu nacional. La formació valencianista està sent perseguida amb molta violència per ultres de formacions feixistes antivalencianistes, que han derivat en agressions físiques. Per tot això, els dos diputats del partit han enviat un escrit formal al delegat del Govern per tal de reunir-se amb ell amb urgència i també s’ha presentat una pregunta i una proposició no de llei en les Corts Valencianes.
Segons la Proposició No de Llei:

En les últimes setmanes, el moviment feixista a terres valencianes ha tingut un important rebrot de violència contra el valencianisme en general i el BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ en particular. Entre els fets destaquen:

-La seu nacional del partit ha aparegut amb pintades amenaçants el dia 15 d’octubre de 2009.
-En vespres del 9 d’Octubre apallissaren deu radicals a un jove valencianista a la porta de sa casa. el 9 d’Octubre els violents impediren que la gent del BLOC –entre ells els dos diputats autonòmics de la formació- exerciren el seu dret constitucional de participar en un acte públic i manifestar-nos.
-Encara continuen lliures i sense càrrecs els autors de l’agressió a la nostra regidora de l’Alqueria de la Comtesa al setembre de 2008 i el nostre regidor de la Font de la Figuera ha rebut amenaces via correu electrònic sense que encara se sàpiga res dels autors de les amenaces

Cal recordar la Resolució 64/VII de 17 de juny de 2008 en que les Corts Valencianes condemnen els atacs violents de l’extrema dreta contra les formacions polítiques progressistes i nacionalistes i es recorda el trist fet de l’artefacte contra la seu del BLOC el 9 d’Octubre de 2007 i que, a més a més, s’arribaven a una sèrie d’acords, entre els quals, el Consell es comprometia a donar compte a les Corts en un termini de sis mesos de totes les gestions realitzades i fins el dia de hui no sabem res i, el més greu, els violents que no creuen en la tolerància, el respecte i la democràcia, continúen fent gala dels seus actes terroristes i ataquen amb total impunitat a persones, entitats i locals del moviment valencianista pacífic, de concòrdia i construcció nacional.

Per això este diputat presenta la següent Proposició No de Llei:

-Les Corts Valencianes condemnen enèrgicament els atacs de l’ultradreta feixista contra el BLOC i contra el valencianisme ne general.

-Les Corts insten a la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana a posar en marxa un dispositiu especial per identificar als autors dels atacs i agressions, perquè la justícia actúe amb contundència amb els violents.

-Les Corts insten al Consell a donar compliment als acords de la Resolució 64/VII de 17 de juny de 2008.

Per altra banda, el BLOC també durà les agressions al Congrés dels Diputats i el Parlament Europeu i no es descarta demanar l’empara del Defensor del Poble si el delegat del Govern no comença a actuar contundement i a ajudar a la justícia perquè s’identifiquen i castiguen als violents que ataquen amb total impunitat al moviment valencianista democràtic, pacífic i de construcció nacional.

Anuncis

From → València

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: