Skip to content

Canal 9 Manipula

by a 28 Abril 2009

Aquesta és la informació que va donar Canal 9 a mig dia sobre la vaga:
vorer video

I esta sobre la multitudinaria manifestació que es va fer a València per la vesprada (30 segons):
vorer video

El Noticiari nit de Canal 9 del dia 28 d’abril tenia més noticies:

MISSATGE DE TRANQUIL·LITAT DE LES AUTORITATS SANITÀRIES
El president de la Generalitat, Francisco Camps, s’ha reunit amb les autoritats sanitàries valencianes, per a fer un seguiment dels casos de grip porcina a la Comunitat. Han estudiat el cas concret del jove ingressat a La Fe i han llançat un missatge de tranquil·litat. Totes les mesures de control estan activades.
video

INVERSIÓ EN SANITAT
La Generalitat invertirà més de 1.400 milions d’euros en sanitat mitjançant el programa Construint Salut, que preveu la construcció de 67 centres a la Comunitat.
video

PLA DE VIVENDA I REHABILITACIÓ
Quasi 90.000 famílies valencianes es voran beneficiades pel nou Pla de Vivenda i Rehabilitació firmat pel Govern valencià i el Ministeri d’Habitatge. El conseller Josep Ramon Garcia Anton i la ministra, Beatriz Corredor, han destacat que són més de 900 milions d’euros per a facilitar l’accés a l’habitatge, rehabilitar la que ja tenen i, fins i tot, adaptar-la al nou model energètic.
video

INVERSIÓ EN INFRAESTRUCTURES A TORREVIEJA
Generar llocs de treball és l’objectiu prioritari de les administracions en temps de crisis. Una via és la inversió en noves infraestructures en municipis. És el cas de les obres del Pla Confiança de la Generalitat. A Torrevieja es construeixen el nou conservatori internacional de música i l’auditori amb la inversió de 36 milions d’euros.
video

Totes aquestes noticies son del informatiu del dia 28 d’Abril. NO han estat seleccionades. Açò ho conte i no s’ho creu ningú. Pensavem que el nodo era de temps de FRANCO!!!!!!!!!!

Anuncis

From → València

2 comentaris
  1. anonim permalink

    que fort.fills duna gran puta, manipuladors

  2. anonim permalink

    Esta gentola que esta al cap davant de la nostra Generalitat te enbobats a moltes persones que no se enteren de lo que pasa, per aixo tenen manipulada Canal 9, per a vendrelos un “pais de les maravelles”, que ni de llunt existeix. Anem apañats si éstos se escapen de la justicia en relacio a tota la porqueria esta del Bigotes i Cia. Si tingeren que confesarse de tots els pecats que tindran a les seues esquenes, faltarien bisbes per a deixarlos nets.
    ESTIC FINS ALS COLLONS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: