Skip to content

Los Golden en serio

by a 2 Abril 2009

El Dimarts 12 de Maig a Burjassot puguem vorer els Golden.

GOLDEN APPLE QUARTET es complau en anunciar-los que per a celebrar els 21 anys de la Companyia, realitzarà un Tour 21 amb el seu últim espectacle LOS GOLDEN EN SERIO

Perquè ningú es quede sense l’oportunitat de divertir-se durant 1h.30”, deixant per una estona de prendre’s la vida de debò, els vam convidarcompartisquen amb nosaltres la Foscor de la Sala del Teatre de la seua ciutat, i nosaltres els prometem no contar-se’l a ningú. que

La Companyia Golden Apple Quartet presenta la seua 7º Espectacle , en el qual es llança a un nou exercici d’entreteniment, sorpresa i diversió sota la denominació de LOS GOLDEN EN SERIO.

La trajectòria professional dels 21 anys que compleix Golden enguany, i la consegüent experiència adquirida damunt dels escenaris, ens han permès fer, en aquesta ocasió, una aposta que s’endinsa en terrenys no explorats habitualment per Golden fins a la data.

Per a això, hem contat en aquesta ocasió amb la inestimable col·laboració en la direcció de Patxi Barco, i treballat sobre l’adaptació d’un Guió de Carlos Zabala, que ens ha permès armar l’estructura de dramatúrgia que requeria el recorregut musical que fa l’espectacle. Tot això abrigallat per una escenografia que signa Edi, Naudo i que conseguix un ambient molt especial i singular a l’escena.

Els Golden en serio, s’atreveix amb gèneres i estils musicals que requereixen habilitats vocals que Golden ve explorant des del començament de la seua trajectòria, i que en aquesta ocasió s’acosten a estils tan nous per a Golden, com puguen ser el Flamenc, L’Opera, les Gàrgares, el Circ, els Malabarisme vocals i fins i tot el món de les marionetes.

Aquesta nova aposta assoleix un espectacle “divertitque manté per sobre de tot el millor estil Golden.

Que els gaudisquen… de debò.

Aquests quatre còmics, cantants per més dades, després de la seua dilatada carrera professional han arribat a la conclusió que amb el riure guanya el respecte del públic ni de la crítica i molt menys s’aconsegueix passar a la història. no es

Així que amics… Es va acabar!. Són conscients que ja tenen una edat i que si volen ser recordats com uns artistes de prestigi haurien d’abandonar com més prompte els vells esquemes.

No més acudits, no més jocs de paraules, no més complicitats amb el públic, no més cançons divertides… no, a partir d’ara sol música refinada, textos transcendents i serietat… molta serietat.

Preparen-se per a gaudir amb Els Golden en seio un espectacle que els nous Golden Apple Quartet intentaran escriure els seus noms en lletres d’or al costat d’altres grans de la música… que els aconseguisquen, mai millor dit, serà altre “cantar”.

Patxi Barco.

Director.

Anuncis

From → Espectacles

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: