Skip to content

La Cinta.

by a 14 Març 2009

Volia dir alguna cosa al voltant de la cinta on parlava Carlos Fabra. Com que crec que Enric Nomdedeu s’expressa millor que jo ho ha agafat del seu blog

enricnomdedeu.blogspot.com

Esta mateixa setmana, Radio Castellón Cadena SER, emetia un document sonor fascinant. Es sentia a Carlos Fabra, President provincial del PP explicar que qui guanya les eleccions col·loca desenes de persones, i que això “es un voto cautivo, que lo tengáis muy claro”, i després afegia: “yo no sé la cantidad de gente que habré colocado en doce años, no lo sé. Pero entre Penyeta, Hospital, Instituto de Promoción Cerámica, Escuela Taurina, la Diputación, el Puerto, ni sé.” Bé, el President de la Diputació deia més coses, deia per exemple que tenen tants problemes per controlar la Generalitat perquè el PSOE va deixar col·locats desenes i desenes de funcionaris quan hi va governar. El que diu sobre ell mateix, m’ho crec, el que diu sobre el PSOE també.
Al cap i a la fi, és una cosa que tothom sap. A ningú no ha sorprés. Ací la gràcia està en que Carlos Fabra ho reconéix, i per tant s’autoinculpa en una pràctica que com a poc, podríem dir que és lletja. Però en la cinta hi ha més coses.
No sé si recorden que el Sr. Francisco Baila, exdirector territorial d’Educació a Castelló i actual director general de Centres de la Conselleria, va ser denunciat per CCOO per realitzar matriculacions irregulars en un centre concertat. Doncs be, el Sr. Fabra ho confirma, quan diu: “Madre que quiere entrar en el colegio de la Consolación de Borriana. Está muy difíci. No hace falta, Fabra llama a Baila y Baila la mete en este colegio y esta señora es un voto agradecido”.
El Ministre Bermejo, va dimitir (molt tard per al meu gust) per ser un poc xulet, per ser un inconscient, i per deixar-se fotografiar caçant sense llicència, i en males companyies.
I ara què? Davant d’esta cinta que dirà el PP? De veres no hi ha ningú en el PP a qui això li faça caure la cara de vergonya torera, d’eixa de l’Escola de Taurina? Ningú amb mig quilo d’ètica que es rebel·le? Hi ha qui creu que la culpa és del qui ho va enregistrar, qui creu que la culpa és del jutge que ha permés que es filtre, de la ràdio per emetre-ho…Algú trobarem que considerarà que se li ha de retirar el Premi Nobel a Marconi, que si el bolonyés no hagués patentat la ràdio, ningú no se n’hagués enterat.
Segur que hi ha fins i tot qui considere que ha de dimitir Calles, perquè Carlos Fabra faria millor de Delegat Provincial de Treball, al cap i a la fi, ha col·locat tanta gent, que ni ell recorda quanta. Però ningú no sembla tindre vergonya.
Anuncis

From → València

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: